BIBU

BIBU Talks

Kaikille avoimissa BIBU Talks -tapahtumissa kansainväliset ja suomalaiset tutkijat ja demokratiainnovaatioiden kehittäjät keskustelevat työstään ja sen yhteiskunnallisesta merkityksestä. Noin viisi kertaa vuodessa järjestettävän BIBU Talksin tapahtumapaikat ja tyylit vaihtelevat teeman mukaan.

Tulevat BIBU Talksit

BIBU Talks 21.5. Voidaanko kouluttamalla saada hyviä poliitikkoja?

Politiikkaan ei ole muodollisia pääsyvaatimuksia eikä koulutusta – mutta voisiko kouluttamalla saada parempia poliitikkoja? BIBU Talksin vieraana professori ja aktiivinen yhteiskunnallinen keskustelija Maxwell A. Cameron British Columbian yliopistosta Kanadasta

Riitaa, rähinää ja paskapuhetta: Media ja demokratia 2018

Riitaa, rähinää ja paskapuhetta! Julkisen keskustelun tilaa ja tulevaisuutta kuplien ja kuilujen Suomessa saapuu 3.5. ruotimaan kärkijoukko tutkijoita ja journalisteja. Nähdään Tiedekulmassa, tästä et halua jäädä paitsi.

Menneet BIBU Talksit

BIBU Talks: Tieteen tarkoitus – Kenelle sitä tehdään?

Tiede ja teknologia vievät yhteiskuntaa eteenpäin. Talouden kasvu nojaa innovaatioiden ja tieteen toivotaan tarjoavan yhä enemmän lähtökohtia politiikalle. Mutta pysyvätkö kaikki kansalaiset kärryillä? (1.3.2018)

BIBU Talks: Demokratia suomalaisessa lähiössä

Millaista on elää suomalaisen superdemokratian ulkoreunoilla: lähiössä, jossa ollaan kaukana keskiarvojen alapuolella? BIBU Talks -sarjan ensimmäinen osa on Demokratia suomalaisessa lähiössä -kirjan julkistamisjuhla. (23.11.2017)

BIBU

Yhteystiedot

Isak Vento
Koordinaattori
isak.vento@helsinki.fi
050 448 8945

Mirja Hämäläinen
Vuorovaikutuskoordinaattori
mirja.hamalainen@demoshelsinki.fi
050 380 5086

Anu Kantola
Konsortion johtaja
anu.kantola@helsinki.fi
050 448 7273

BIBU

Yhteistyössä