BIBU bubble minitron

VASTAA KYSELYYN

Mitkä kansalaisryhmät ovat osallistumisen kuiluissa, joista heidän äänensä ei kuulu? Entä toimivatko kansalaiset kuplissa, joissa heidän näkemyksensä eivät välity laajemmin yhteiskuntaan?

Vastaamalla kyselyyn voit auttaa tutkijoita vastaamaan näihin kysymyksiin. Kysymyksiin vastaaminen ei edellytä mitään ennakkotietoja, ja osallistut kahdenkymmenen 100 euron lahjakortin arvontaan täyttämällä kyselyn loppuun.

Miten voin osallistua tutkimukseen?

1. Klikkaa yllä suomen- tai ruotsinkielistä kyselylinkkiä.
2. Syötä annettuihin ruutuihin kirjautumiskoodisi.

Kuinka kauan kysely kestää: Vastaaminen vie noin 30 minuuttia.

Tietosuoja: Kaikki antamasi tiedot ovat luottamuksellisia ja yksittäisen vastaajan vastauksia ei voi tunnistaa aineistosta. Yhdistämme kerättyjä tietoja myös Tilastokeskuksen rekisteripohjaisiin tietoihin, kuten koulutusasteeseen, työmarkkina- asemaan ja tulotasoon. Nämäkin kaikki tiedot käsitellään luottamuksellisesti ja yksittäistä vastaajaa koskevat tunnistetiedot poistetaan Tilastokeskuksessa ennen, kun aineisto luovutetaan tutkimusryhmän käyttöön. Lisätietoja Taloustutkimuksen tietosuojakäytännöistä: https://www.taloustutkimus.fi/etusivu/tietosuoja.html

Lisätietoja: Saat lisätietoja ja apua lomakkeelle kirjautumisessa osoitteesta soittamalla numeroon 0107585555.

Joudun keskeyttämään kyselyn: voit kirjautua uudelleen kirjautumiskoodillasi ja jatkaa kyselyä.

Kuka kyselyn tekee: BIBU-konsortio on ainutlaatuinen monitieteellinen Suomen Akatemian rahoittama tutkimushanke, joka tarkastelee sitä, miten globalisaatio ja yhteiskunnan rakennemuutos muuttavat kansalaisten osallistumista ja politiikan tekoa Suomessa. BIBU tutkii myös kansalaisten ja päätöksentekijöiden toimintakykyä sekä poliittisia intressejä ja tunteita. BIBU:a vetää viestinnän professori Anu Kantola Helsingin yliopistosta ja siinä on mukana suuri joukko tutkijoita yhteensä kuudesta eri yliopistosta ja tutkimuslaitoksesta. Kyselyn toteuttaa teknisesti Taloustutkimus OY.